lördag 26 juni 2010

Hundläger på Öland första delen

Förra veckan var vi på Öland i 5 dagar, det var ett underbart väder, men det fanns jättestora mygg. Det var lilla jag och 18 andra hundar men de var vuxna allihop, men jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig, det tyckte matte också. Vi tränade varje dag hela dagen, lite jobbigt ibland men jag fick ta mig en tupplur lite då och då för att orka.
Matte gömde godis i ett träd för mig, det hade vi gjort innan, men denna gången la hon det högt så jag inte kunde nå godiset. Övningen gick ut på att jag skulle föröka få ner det gick inte det skulle jag ta ögonkontakt med matte och på så sätt be henne ta ner och ge mig godiset. Självklart gjorde jag det för vem vill missa köttbullen som låg där.

Jag fick balansera på stockar och stenar, inte alltid lätt att hålla reda på fyra ben, det gick en bit sen ramlade jag ner. Men det var bara att försöka igen sa matte.


Fick lära mig att föröska sitta vackert på två ben, inte så lätt vi får nog träna ett tag för att jag ska kunna få upp balansen.Att träna gör en väldigt trött, jag somnade t.o.m jämte mattes hamburgare
4 kommentarer:

 1. Du måste ha varit jättetrött som somnade bredvid en så'n godbit!
  Vilken duktig liten "gumma"! Puss på dig!

  SvaraRadera
 2. Oj, vad du har tränat - och vad mycket du måste ha lärt dig!

  SvaraRadera
 3. Klart man gör sig förtjänt av en liten tupplur när man har jobbat så duktigt! :)

  Magnolia, vilket underbart namn till en så söt härlig hund.

  Tack för att du ville bara med i min tävling!
  Kramar Linda

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Vilken härlig blogg.
  Hit kommer jag titta in många fler gånger.
  Ha det så bra.
  /Patricia

  SvaraRadera