måndag 31 januari 2011

Snart så....

Snart behöver jag inte ligga här och vänta längre, på torsdag kommer husse och matte hem igen. Va...........ser jag nu har matte lagt in en sådan där konstig bild på mig igen.......men jag tycker jag ser ganska bra ut i alla fall.

Nä men, har husse skaffat sig en ny kompis................
Och matte hon bara drar iväg någonstans.
Men dom har ordnat det bra för mig när dom är ute och reser, jag är på min arbetsplats "Magnolia" varje dag som vanligt, tillsammans med alla som jag känner så allt är nästan som vanligt hos mig. Hoppas att dom har köt något roligt till mig för det brukar dom göra.


söndag 23 januari 2011

Los angeles

Ja, inte är jag där utan husse och matte, jag har det bra hos min "Plastmatta" och barnen bakom lagårn. Matte och husse har varit på ett ställe som heter Little Tokyo Los Angeles. När dom åker till sommaren i Europa då ska jag få följa med, jag är vaccinerad och klar.
Men vad är detta för bild matte har hittat,vad jag ser liten och ynklig ut, jag som har blivit stor tjej fyller 1år den 20 februari.

söndag 16 januari 2011

Reklam som ...............

Här ligger jag i och sover skönhetssömn och vilar mina öron, och vad händer.......................

Då händer det, reklam på TV JAG AVSKYR VISS REKLAM och då måste jag springa upp och skälla som en besatt, och vad händer då matte börjar skälla på mig för det är det värsta hon vet är bjäbbiga små hundar.

Jag fattar inte varför jag retar mig på en del reklam.Just nu är det Toyotas reklam som retar mig, innan jul var det Jysks reklam som fick mig att skälla. All annan reklam går bra.

Någon som vet varför jag känner så här matte skulle gärna vilja vet?


lördag 8 januari 2011

Snö i mängder......

Här är barnen på andra sidan lagårn på väg upp i vår pulkabacke utanför vårt hus.
Hallå kom nu så går vi in..................jag gillar inte att bli kall och snöig om fötterna.KomKom då!!!!
Ja, Ja, jag får väl gå en liten sväng med Malte min kompis då.
Äntligen så har dom släppt in oss, här sitter vi och myser Malte och jag.
Puss och kram på er alla från mig Prinsessan Magnolia.