torsdag 30 december 2010

Här är jag igen......

Det är verkligen vinter, så här ser det ut utanför vårt fönster, det är svårt nu för matte som sitter i rullstol hon kommer inte fram, så det är husse och jag som tar lite promenader.............det är väl OK men jag vill att matte ska vara med.
Jag fick en del julklappar, jag är lite barnslig jag älskar gosedjur och de ska gärna pipa också , jag slänger och dänger med dom egentligen vet jag inte vad jag håller på med kanske försöker ta dö på dom eller nått.

Jag älskar min matte , hon är väldigt praktisk man kan alltid krypa upp i hennes knä för hon sitter alltid ner, så här ser det oftast ut hemma hos oss jag ligger där och sover eller sitter jag bara där hos henne................bra va!
Så här har det sett ut i jul på min "plastmattas" och ett av "barnen bakom lagårns fötter", det låter jätteroligt när dom går det pinglar hela tiden........mysigt.


torsdag 23 december 2010

Lilla jag.........

ser ni vem det är, det är bara lilla jag som vill önska alla mina vänner här på bloggen en riktigt God Jul, och tacka för era komentarer under året, jag och matte blir så glada när ni höra av er.
Bäst att fälla upp luvan för nu ska jag iväg och kolla om tomten kommer hos mina kompisar bakom "lagårn".
Puss på er Magnolia

torsdag 16 december 2010

Nu ni.....

vet jag att husse och matte har landat i Köpenhamn och kommer och hämtar mig på söndag Tjhooo......................men under tiden väntar jag som vanligt.
Fördriver tiden med lite tuggande jättegott.....

torsdag 9 december 2010

Jahaa......

här är matte och husse i New york alltså.......
Och här ligger jag fortfarande och väntar, men ärligt talat jag har det jättebra, men jag längtar lite efter matte och husse, jag längtar efter mattes knä så jag kan ligga och mysa i. Tror dom kommer snart.....måndag 6 december 2010

Nu har hon fattat min matte......

Att det är jag som ska vara på bilderna här på bloggen, här ser ni mig och min kompis koalan puss på dig kompis.
Han är så härlig att leka med, tugga på lite och slänga omkring.
Syns snart igen!

söndag 5 december 2010

Förstår mig inte på min matte!!!!

Vet inte vad matte håller på mig, det är ju min blogg och vad händer hon lägger ut andra saker än kort på mig. Men det ser lite juligt ut.

Och vad hände här inte ser jag så här ut inte ..........det verkar vara en kul typ
Vad nu då, inte jag på detta kort heller..............ser ut som en ekorre, tror matte har lyckats fota en i Central park i New york.


Äntligen här är jag, jag är med S på husse arbete och väntar.............fredag 3 december 2010

Hur ser jag ut....

Hur ser jag ut egentligen.......................nog är det finare när öronen är nere...........men ibland skulle dom vara så här när jag äter eller dricker det fastnar en hel del i dom...................men jag gillar när öronen hänger där dom ska.

torsdag 2 december 2010

Blir lite trött...........

Blir lite trött på husse och matte ibland, de reser mycket tycker jag så jag får väl dra något gammalt över mig så länge................nej jag bara skojade jag har det jättebra jag får vara hos S hon gillar jag,där får jag träffa andra hundkompisar och det tycker jag om.
Här är husse och matte NEW YORK.............det är nog lite väl häftigt för mig jag hållar mig hemma vid.